شايد براي شما بارها پيش آمده باشد كه مواد غذاييتان را از سايد باي سايد اسنوا خارج كرده باشيد و متوجه شويد كه بعضي قسمتهاي مواد غذايي نيمه يخ زده يا حتي گرم است كه اين موضوع باعث نگراني و كنجكاوي شما در رابطه با درجه سرماي نرمال سايد باي سايد اسنواي شما ميشود. در ادامه با ما همراه باشيد تا به تنظيم درجه سايد باي سايد اسنوا بپردازيم.
دماي استاندارد سايد باي سايد اسنوا چقدر است؟
همانطور كه ميدانيد باكتريها در همه مواد غذايي وجود دارد، اما به صورت كلي باكتريها داراي دو نوع باكتري مفيد و باكتري مضر وجود دارد. باكتريهاي مفيد در مرحله پخت غذا فعال ميشود و موجب بهبود طعم غذا ميشود. باكتري مضر نوعي باكتري است كه در زمان فاسد شدن مواد غذايي فعال ميشود. يكي از علائم قابل تشخيص باكتري مضر، كپك و تغيير بوي مواد غذايي است.
هنگامي كه غذا در يخچال نگهداري ميشود، رشد باكتريها كند ميشود. طبق گفته سازمان استانداردهاي مواد غذايي انگلستان، دماي ايده آل يخچال براي مواد غذايي ۸ درجه سانتيگراد و كمتر است. با در نظر گرفتن افت دما بر اثر باز و بسته شدن درب يخچال، يخچال بايد در دماي ۱ تا ۵ درجه سانتيگراد تنظيم شود.
تنظيمات عددي روي سايد باي سايد اسنوا چه معنايي دارند؟
برخي از يخچالها دما را نشان نميدهند، اما روي تنظيماتي كار ميكنند كه از ۱ تا ۵ دستهبنديشده است. اعداد روي صفحه دماي يخچال، قدرت برودتي را نشان ميدهند؛ بنابراين، هر چه تنظيم بالاتر باشد، يخچال سردتر خواهد بود. انتخاب تنظيم ۵ يخچال سايد باي سايد اسنوا را در سردترين حالت قرار ميدهد. براي اندازه گيري دقيق دما، يك دماسنج را در قفسه مياني يخچال نگه داريد، يا از روشهاي ديگر براي اندازهگيري دماي يخچال استفاده كنيد.
دماي استاندارد فريزر اسنوا چقدر است؟
برخلاف تصور رايج، انجماد مواد غذايي رشد باكتريها را متوقف نميكند، فقط سرعت آن را كاهش ميدهد. هنگامي كه فريزر براي اولين بار در خانهها رايج شد، مواد غذايي در دماي 10- درجه سانتيگراد منجمد شدند. با اين حال، اگر غذا در دماهاي پايينتر منجمد شود، رشد باكتريها را حتي بيشتر كند ميكند و محتواي ويتامين C را در سبزيهاي منجمد حفظ ميكند. امروزه 18- درجه سانتيگراد استاندارد پذيرفته شده براي انجماد مواد غذايي است.
بازدید :